Kereshető folyóiratok listája.Keresés a folyóiratok betűrendje szerint
Szám A/Á B C/Cs D/Dz/Dzs E/É F G/Gy H I/í J K L/Ly M N/Ny
  O/Ó Ö/Ő P Q R S/Sz T/Ty U/Ú Ü/Ű V W X Y Z/Zs


Keresés


Használati útmutató a Zala megyei Folyóirat adatbázishozAdatbázisunkban arról tájékozódhat, hogy milyen időszaki kiadványok (napilapok, hetilapok, folyóiratok és egyéb időszakosan megjelenő kiadványok) találhatók a legjelentősebb Zala megyei közgyűjteményekben, könyvtárakban, levéltárban és múzeumban.

Az időszaki kiadványok két csoportba oszthatók, a kurrens, jelenleg is folyamatosan érkező lapok az adatbázisban félkövérrel szedve találhatók, míg az archív, korábbi években előfizetett időszaki kiadványok szedésmódja ettől eltérő.

Adatbázisunkból az alábbi könyvtárak folyóiratairól kaphat tájékoztatást:

Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Zalaegerszeg
Budapesti Gazdasági Egyetem - Gazdálkodási Kar Könyvtára Zalaegerszeg
Magyar Nemzeti Levéltár Zala Megyei Levéltár Könyvtára Zalaegerszeg
Zala Megyei Kórház Egészségügyi Szakkönyvtár Zalaegerszeg
Göcseji Múzeum Könyvtára Zalaegerszeg
Fejér György Városi Könyvtár Keszthely
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa

Kereshetünk a folyóiratok címére, a cím szavaira, témájára, a folyóirat nyelvére, valamint minden olyan adatra, amely a folyóirat adatai között szerepel (kiadó, ISSN szám stb.)

Keresésnél célszerű csonkolni, ennek jele a % karakter.

A találati lista két részből áll: a folyóiratra általánosan jellemző adatokból (kibocsátó, nyelv, tartalom, a folyóirat internetes elérhetősége, a megjelenés gyakorisága stb.), valamint a lelőhely adatokból, amelyek arra a kérdésre adnak választ, hogy melyik könyvtárban találjuk meg a keresett lapot.

Sikeres keresés esetén kérjük, hogy közvetlenül ahhoz a könyvtárhoz forduljon, ahol a folyóirat megtalálható. Egy kattintással a könyvtárak elérhetőségi lehetőségeihez is eljuthatunk.

Sikeres használatot kívánunk!